Hej!

Nu är Årsredovisningen fastställd samt utskickad via mail. Välkomna till Föreningsstämman den 8 juni kl 19-21 enligt tidigare utsänd kallelse.

/Styrelsen

Styrelsen kallar härmed till Föreningsstämma den 8 juni kl 19.00.

Kallelse, dagordning samt instruktioner mailas ut till samtliga hushåll idag. Hör av dig till  om du ej får den.

Välkomna!

GEMENSAM STÄDDDAG - INSTÄLLD

På grund av det nu pågående utbrottet av Corona-virus i framförallt Stockholmsområdet har styrelsen beslutat att ställa in den planerade vårstädningsdagen den 26 april. Vi tror och hoppas att vi alla hade sett fram emot att träffas, arbeta tillsammans och träffa våra nya medlemmar. Med tanke på att det just nu är osäkert hur situationen utveckar sig avser styrelsen inte planera in någon annan dag utan vi uppmanar alla att ta en dag och se över de allmänna ytorna i er närhet så att det blir fint nu till våren. 

Vi kommer i kommande veckor börja fylla upp i vår gemensamma bod så att det ska finnas utrustning där. 

Ta hand om er i denna utmanande tid - och kom ihåg att ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Fredrik

 

 

RENSING AV HÄNGRÄNNOR 

I kommande vecka eller veckor kommer WCAB rensa hängrännor i föreningen. De kommer använda stegar för att komma upp på föreningens tak. 

 /Styrelsen

Det har gått ut ett infobrev till samtliga medlemmar (1 mail per/hushåll). Har du inte fått det eller har kanske nya kontaktauppgifter? Hör av dig till  

Mvh Styrelsen

Hej alla glada medlemmar

Lite information angående snöröjningen. 

Vi har ett avtal med ett företag som heter WinCraft SE AB (WCAB) som kommer utföra snöskottning på parkeringsplatser samt parkeringsytor & takskottning. Gångarna fram till varje hus får man sköta själva. 

Vi ett snödjup på 50 mm (torrsnö) & 30 mm (blötsnö) kommer dom och plogar 

Kan vara bra att veta är ytor mindre än 1,8 meter kommer maskinen inte åt och kommer inte att plogas. Kan vara bra att om vi ser bilen komma så kan man gå ut och handskotta ut snön så tar maskinen det med plogen. Vid ihållande snöande så kommer dom igen efter 6 timmar. 

När det gäller snö på taket kommer dom vid ett snödjup på 300 mm. Taken skottar dom mellan 08:00-16:00. Snön som skottas ner från taken skottas bort från gångar och entréer och läggs möjligt på tillhörande tomt. Snö som hamnar i större mängd framförfönster etc skottas också bort. Här ber dom oss boende att flytta bort utemöbler mm så dom inte står mot fasaden. Dom kan skadas när snön rasar ner. 

Dom var ju här i veckan som några av er såg och vi i styrelsen och flera i föreningen kände att det var lite onödigt eftersom allt tinade bort dagen efter. Vi har pratat med WCAB som ville göra detta som ett test eftersom vi är ny kund. 

Vid frågor och funderingar kan ni kontakta Simon Stengård

eller 0735-93 36 93

 

Ha en skön dag allihopa